понеділок, 30 вересня 2013 р.

ВІРТУАЛЬНИЙ ЗАЛ НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ


Шановні читачі! Час читати!
Завітайте до нашої бібліотеки та ознайомтесь з новими надходженнями!
Книжкова серія "Карта світу", яку видавництво"Фоліо" розпочало 2010 р., включає в себе кращі зразки  сучасної  європейської та світової прози кінця ХХ-поч. ХХІ століття в українському перекладі. Серія має на меті  познайомити  вітчизняного читача з сучасними письменниками з різних куточків світу: Франції, Німеччини, США, Фінляндії, Швеції, Данії, Норвегії...
Характерною спільною рисою видань серії, різноманітних за жанрами, викладом, будовою, є їх успіх на Батьківщині автора.
Ця книжка-літературний дебют відомого українського співака  Андрія Кузьменка (Кузьми), лідера групи "Скрябін" . До збірки увійшли дві повісті, а також тексти відомих пісень групи.
Марія Матіос. Поет. Прозаїк. Публіцист. За визначенням критиків є одночасно "ґранд-дамою сучасної української літератури" і "чортиком, що вискочив із табакерки".
Орхан Памук (1952) — турецький письменник, володар Дублінської  премії та німецької Премії миру. Його романи перекладені сорока мовами світу і виходять мільйонними накладами.
Твори Харукі Муракамі (1949) вже більше двадцяти років підкорюють серця та вражають уяву мільйонів читачів у всьому світі.
"Євангеліє від Ісуса Христа" (1991), мабуть одна із найскандальніших книжок ХХ століття.
Дж. Д. Селінджер — найбільша загадка світової літератури, людина, яка в розквіті років і кар'єри відійшла від метушні цього світу.
Українська класика і сучасність.
Дитяча книга уманської письменниці Марини Павленко.
Світ дитячої книги.
Бібліотека світової літератури.
Чудовий світ мистецтва.
У цій книзі показано могутній зміст української Природи, яка витворила унікальний народ із непересічною духовністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар