понеділок, 30 вересня 2013 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ "БІБЛІОМОСТУ"

Бібліотека-філія №2, переможець конкурсу програми "Бібліоміст" розпочала роботу з надання нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету.
Офіційно оголошена однією із переможців конкурсу з організації нових бібліотечних послуг з використанням доступу Інтернету програми "Бібліоміст" у 2012 році, бібліотека, що знаходиться за адресою Ленінградське шосе 11 нещодавно отримала комплект комп'ютерного обладнання і підключилася до мережі Інтернет. Це стало можливим завдяки підтримці Фундації Білла та Мелінди Гейтс, компанії Microsoft та ін.
Для розміщення комп'ютерів було проведено необхідне облаштування бібліотек, ремонт встановлення сигналізації. Все це потребувало багато зусиль та праці.
12 жовтня о 10.00 у приміщенні бібліотеки відбулося урочисте відкриття центру публічного доступу до Інтернету з початку надання нових сервісів.
В програмі заходу виступи бібліотекарів, концерт вихованців дитсадка №21, а також демонстрація нових бібліотечних послуг, які відтепер безкоштовні громаді.
В майбутньому на базі БФ№2 планується й подальша співпраця з колективом дошкільного закладу №21, відкриття гуртка з інформатики, проведення занять з використанням комп'ютерів та Інтернету.
Ласкаво просимо до нашої бібліотеки!
Тільки у нас Ви зможете скоритатися безкоштовним Інтернетом!

Немає коментарів:

Дописати коментар